Seina sõitnud Stroll: ka videomängudes on mul selle kurviga raskusi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Stroll
Lance Stroll Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Esimest hooaega vormel-1 sarjas sõitev 18-aastane Lance Stroll kihutas Monaco GP teisel vabatreeningul vastu seina. Koht, kus kanadalane välja sõitis, on talle tuttav, sest ka PlayStationiga mängides on tal samas kohas probleeme tekkinud.

Strolli väljasõidu tõttu Massenet’ kurvis tuli teine vabatreening mõneks ajaks peatada. «Jäin päevaga üldiselt rahule, kui välja arvata see väike avarii,» ütles Stroll. «Pean laupäevaks paar parandust tegema – kaheksas kurv ning viimane kurv on need kohad, kus pean asju muutma.»

«See ajab mind närvi, sest iga kord, kui ma PlayStationiga mängin, ei suuda ma neid kohti õigesti sõita. Ja ka reaalsuses on mul nende kahe kurviga probleeme!» tõdes ta.

Strolli sõnul oli tema väljasõit üks osa loomulikust õppeprotsessist. «Kompasin enda piire. Kaotasin korraks tagaosa üle kontrolli ning läksin mustemale rajaosale – tüüpiline tänavaringraja viga. Tean, kus ma laupäeval olema pean ning mul on veel kolmas vabatreening ees.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles