Võidumarssi jätkav Nadal loovutas maailma 18. mehele vaid viis geimi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: BENOIT TESSIER/Reuters/Scanpix

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel jätkab võimsa hooga Rafael Nadal, kes alistas neljandas ringis 6:1, 6:2, 6:2 kaasmaalase Roberto Bautista Aguti.

Ehkki Bautista Agut on maailma edetabelis kõrgel 18. kohal, puudusid tal Nadali peatamiseks relvad. Neljast murdepallist suutis ta ära kasutada ainult ühe, äralööke tegi Nadal 31 kaasmaalase 12 vastu. Vaid lihtvigu kogunes Bautista Agutil 25 ja Nadalil 23. Kohtumine kestis alla kahe tunni.

Nadal on nüüd kõik oma neli senist kohtumist võitnud settigi loovutamata. Veel enam, tosina seti peale on vastased temalt seni kätte saanud ainult 20 geimi. Veerandfinaalis kohtub hispaanlane Pablo Carreno Bustaga, poolfinaalis võib ees oodata Novak Djokovic.

Kaheksanda asetusega hispaanlane Kei Nishikori pidas viiesetilise lahingu korealase Hyung Cheongiga ning võitis lõpuks 7:5, 6:4, 6:7 (4), 0:6, 6:4. Prantslaste duellis andis Richard Gasquet Gael Monfilsile loobumisvõidu, kui noorem konkurent oli ees 7:6 (5), 5:7, 4:3. Venelane Karen Hatšanov sai aga jagu 21. asetusega ameeriklasest John Isnerist 7:6 (1), 6:3, 6:7 (5), 7:6 (3).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles