Turniirilt välja kukkunud Muguruza on Pariisi publikus pettunud: see oli valus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garbiñe Muguruza
Garbiñe Muguruza Foto: Han Yan/imago/Xinhua

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel rõõmustas eile Pariisi publikut Kristina Mladenovic, kes alistas naiste üksikmängu neljandas ringis 6:1, 3:6, 6:3 hispaanlanna Garbine Muguruza. Anett Kontaveidist teises ringis jagu saanud tiitlikaitsja Muguruza oli aga pärast mängu sõnatu: «Publik oli üsna karm. Ma ei oska seda seletada, ma ei saa sellest aru,» lausus hispaanlanna pärast kohtumist.

«See oli valus kaotus. Kui te oleksite minu kingades olnud, siis saaksite aru, millest ma räägin. Ma ei tea, mida inimesed ootasid. Ma parem ei ütle enam midagi,» oli Muguruza Pariisi publikus pettunud.

Mladenovici hinnangul suutis publik end ohjeldada ning Muguruzal põhjust kurtmiseks pole. «Ma ei usu, et publik üle piiri läks. Korra panin tähele, kui publik esimese ja teise servi vahel häält tegi – see oli üsna halb. Kuid see oli üks kord ning ülejäänud mängu suhtes oli kõik aus,» ütles Mladenovic.

Muguruza oli aga nii solvunud, et käis presskonverentsilt ainult korraks läbi. Seal suutis ta oma suurema pettumuse maha suruda ning turniiri kohta ka mõne ilusa sõna öelda. «Vahet pole, mis juhtus, ma armastan seda turniiri. Ma olen üliõnnelik, kui saan siia tagasi tulla.»

Prantsusmaa lahtiste nii naiste kui ka meeste poolfinaalidele ja finaalidele on võimalik alates neljapäevast kaasa elada nii Postimees.ee kui ka Kanal 12 vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles