US Openil põhiturniirile pääsenud Kanepi: ilmastikuolud ja väljakud sobivad minu mängule väga hästi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Kaia Kanepi jõudis USA lahtiste tennisemeistrivõistluste põhitabelisse, kui alistas kvalifikatsiooni viimases kohtumises Taiwani tennisisti Su-Wei Hsieh 6:2, 6:4. Pärast matši antud intervjuus tänas Kanepi eestlasi, kes teda kohapeal kõvasti toetasid.

«See on imeline tunne,» vastas Kanepi küsimusele, kuidas on jälle suure slämmi turniiri põhitabelisse jõuda. Lühikeses intervjuus jõudis eestlanna veel kiita sealseid väljakuid ning ilmastikuolusid. «Mõlemad sobivad minu mängule väga hästi.»

New Yorgis on turniirile kaasa elamas ka palju eestlasi ning see pole Kanepile märkamatuks jäänud. «Mind toetati palju. Eestlastele meeldib New York, täpselt nagu minulegi,» ütles Kanepi.

Kanepi avaringi vastane põhiturniiril on kunagine Prantsusmaa lahtiste võitja ja maailma neljas reket, praegu maailma edetabelis 75. kohal olev 37-aastane itaallanna Francesca Schiavone.

Võidu korral kohtub Kanepi teises ringis kas 28. asetusega ukrainlanna Lesja Tsurenkoga või belglanna Yanina Wickmayeriga, kellest ta 2010. aastal US Openil veerandfinaali pääsedes neljandas ringis jagu sai.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles