Mayweather tõusis rekordimeheks, McGregor säilitas au

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather (paremal) alistas oodatud poksilahingus Conor McGregori.
Floyd Mayweather (paremal) alistas oodatud poksilahingus Conor McGregori. Foto: Mark J. Rebilas/USA Today Sports/Scanpix

Maailma kalleima poksilahingu safiire, teemante ja rubiine täistopitud meistrivöö kuulub Floyd Mayweatherile. Profipoksijale vastu astunud MMA-võitleja Conor McGregor näitas aga, et pruugib tal vaid veidi kauem poksiga tegeleda ning võidud ei jääks ilmselt tulemata.

Oodatud sõuelementi ning teineteise oimetuks klobimist Las Vegasesse kogunenud publik ei näinud. Mayweather võitis karjääri viimaseks kohtumiseks jäänud lahingu kümnendas raundis teenitud tehnilise nokaudiga, sest McGregor tuikus märgatavalt. Kestnuks matš tosin raundi, kuulunuks võit kohtunike häältega samuti ameeriklasele.

Siiski hakkas esimest korda poksiringi astunud McGregor Mayweatherile kõvasti vastu, üllatades ameeriklast esimestes raundides harjumatute löökidega. «Conor oli parem, kui ma arvasin. Ta liikus ilusti külgede peale ja oli sitke, aga ma olen hetkel parem poksija,» teatas ameeriklane. Pärast matši haaras ta McGregori tugevasse embusse ja teatas: «Valisin õige tantsupartneri. Conor McGregor, sa oled tšempion! Respekt!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles