Eesti sangar Käit videointervjuus: väga magus tunne!

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestile viimase minuti väravaga Küprose vastu MM-valiksarjas ülimagusa võidu toonud Mattias Käit sõnas, et tegu polnudki elu vingeima väravaga.

«Gibraltari vastu löödud esimene värav oli veel magusam! Debüütmängus, kodupubliku ees... Aga mõlemad on päris head. Kõik nägid mu emotsiooni, kuidas ma rahva ette jooksin ja end tühjaks karjusin – väga magus tunne! Olulistel hetkedel kodupubliku ees väravaid lüüa – loodame, et nii ka jätkub. Mängisime hästi, olime palliga palju julgemad. Küprosel oli üks võimalus, kui sedagi. Olime palju enesekindlamad,» sõnas Käit. «Valiktsükkel algas küll halvasti, aga praegu läheb kõik õiges suunas.»

Käit nõustus, et koondisel on vaja veel rohkem võimalusi tekitada kui täna. «Teravust lõime, võib-olla tõeti viimane löök või sööt polnud kõige täpsem. Minul oli ainult üks võimalus ja selle ma ära lõin. Väravat väärisime kindlasti! Ohtlik tunne oli vaid korraks, kui Küpros sai viimasel kümnel minutil kaks standardolukorda.»

Kui kõva valuuta on Fulhami treenerite silmis värav A-koondises? «Ma loodan, et mingi valuuta ikka on! A-koondise eest mängida ja valiktsüklis värav lüüa, loodetavasti see midagi neile ikka ütleb ja näitab.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles