Eesti meister sai saalihoki eurokarikal jõhkra kaotuse

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slevik (mustades vormides) on taas jõudnud EMÜ SK värava lähistele.
Slevik (mustades vormides) on taas jõudnud EMÜ SK värava lähistele. Foto: IFF

Saalihoki Euroopa meisterklubide karikavõistluste finaalturniiril Lätis, Valmieras kaotas Eesti Maaülikooli spordiklubi poolfinaalis 5:10 Norra tšempionile Slevikule, kusjuures 46. minutil oli skooriks 0:10.

Sleviku ülekaalus polnud kordagi mingit kahtlust - avakolmandiku võitis Norra klubi 3:0 ja teise perioodi järel oli nende edunumbriteks 8:0. Pärast 10:0 eduseisu saavutamist lülitas Slevik homset finaalmatši silmas pidades sisse säästurežiimi, mis lubas EMÜ meeskonnal viis väravat vastu visata.

Kaks korda tabas soomlane Mikko Saarivuori, korra venelased Pavel Semjonov, Roman Družininski ja Aleksander Avtušenko. EMÜ meeskond toetubki eelkõige leegionäridele, septembri kontrollturniiril ei kuulunud Eesti koondmeeskonda ainsatki EMÜ saalihokimängijat.

Alagrupiturniiril oli EMÜ SK kaotanud 4:8 Ulbrokale (Läti) ja alistanud karistusvisete seeria järel 7:6 Budapesti Phoenix Fireballi (Ungari). Kuna pronksikohtumist ei peeta, on EMÜ SK jaoks turniir lõppenud. Euroopa meisterklubide karikavõistlused on tugevuselt teine Rahvusvahelise saalihokiliidu (IFF) poolt korraldatav klubiturniir, kus ei osale nelja tugevama saalihokiriigi (Rootsi, Soome, Tšehhi, Šveits) esindajad, kelle jaoks korraldatakse eraldi Meistrite karikat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles