Galerii: Tartu ja Pärnu pakkusid karikamatšis trilleri, Saaremaa tampis Selverit

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Võrkpalli Eesti karikavõistlustel tehti täna algust veerandfinaalidega ning esimesena olid võistlustules kaks põnevuspaari: Saaremaa-Selver ning Pärnu-Tartu.

Kuressaare spordihoones peetud avamäng sai lõpplahenduse kolme geimiga – saarlased tegid külalistega mandrilt sotid selgeks 25:23, 25:17, 25:23. Diagonaalründaja Hindrek Pulk oli oodatult kodumeeskonna resultatiivsem tuues 22 punkti. Märkimisväärne oli mehe rünnakurestultatiivsus - 69%. Selveri parimana tõi Albert Hurt 18 punkti.

Teises tänases kohtumises pidasid vinge lahendu maha Pärnu ja Tartu meeskonnad. Esimene geim kuulus lõpuks külalistele Emajõe äärest suisa 34:32. Teise võitsid tartlased juba kindlalt 25:18, aga siis alustas Pärnu tagasitulekut olles järgmises kahes geimis parem 27:25 ja 25:20. Võitja määras viies geim ja seegi oli pingeline, kuid kodumeeskonna hoogu enam miski ei peatanud: Pärnu võitis 15:13 ning kogu mängu 3:2. Kevin Saar tõi võitjatele 21 punkti. Tartu poolt oli resultatiivseim Curtis Stockton 22 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles