Williams lõpetas aastalõputurniiril Muguruza unistuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams.
Venus Williams. Foto: EDGAR SU/REUTERS/Scanpix

Naiste tennise aastalõputurniiri valges alagrupis sai Venus Williams 7:5, 6:4 jagu Garbine Muguruzast, jõudis nelja parema sekka ning kustutas ühtlasi hispaanlanna lootuse lõpetada hooaeg maailma esireketina.

Williams tasus Muguruzale ühtlasi suvise Wimbledoni turniiri finaalikaotuse eest. Karjääri jooksul viiendat korda aastalõputurniiril poolfinaali murdnud 37-aastane ameeriklanna sai alagrupis teise koha, võidu oli juba varem kindlustanud tšehhitar Karolina Pliškova. Tänases tähtsusetus kohtumises kaotas Pliškova 3:6, 1:6 lätlannale Jelena Ostapenkole.

Poolfinaalis kohtub Williams Caroline Wozniacki või Caroline Garciaga. Wozniacki on punases grupis kahe võiduga poolfinaalikoha juba taganud ning võidab ka grupi, kui homses matšis Garciast jagu saab. Sama grupi teises kohtumises selgitavad maailma esireket Simona Halep ja Elina Svitolina teise edasipääseja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles