Liverpooli keskkaitsja sai fännilt võika sõnumi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dejan Lovren
Dejan Lovren Foto: David Klein/Sportimage/PA Images/Scanpix

Liverpooli vutiklubi kaitseliini senine hooaeg pole olnud särav. Väravaid lastakse endale lüüa liiga palju ja ka olukordadest, mis peaksid olema kindlalt kontrolli all. Palju pahameelt on seetõttu tunda saanud keskkaitsja Dejan Lovren - näiteks vahetas Jürgen Klopp poolteist nädalat tagasi vaid pooletunnise mängu järel horvaadi pingile, kui Liverpool oli Tottenham Hotspuri vastu jäänud võõrsil 1:2 kaotusseisu. Matš lõppes kodumeeskonna 4:1 võiduga.

Lovren on oma viimaste esituste pärast saanud kõva kriitikat paljudelt fännidelt, aga üks hiljutine sõnum ajas tal kopsu üle maksa. Üks Liverpooli toetaja kirjutas mehele sotsiaalmeedas: «Ma mõrvan su perekonna, sa horvaadist tõbras.»

Lovren riputas saadud sõnumi teistelegi nähtavalt üles ja kommenteeris: «Kohutav, millised inimesed meil on.»

Teises postituses lisas kaitsja: «Mind ei häiri, kui inimesed minust halba räägivad. See ütleb rohkem nende kohta. Aga ma ei saa ignoreerida, kui minu perekonda ähvardatakse. Ma ei saa ja ei kavatsegi seda aktsepteerida. Jälk.»

Lovren pidi vigastuse tõttu jätma vahele meeskonna 3:0 võidumängu Huddersfield Towniga ning teda asendas Ragnar Klavan. Kolmapäeval võõrustab Liverpool Meistrite liigas Maribori meeskonda, keda võõrsil 7:0 võideti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles