Eestit ootab Davis Cupil Balti matš

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp 2016. aastal Eestit esindamas. Kui tänavu ei saanud meie esireket koondisele appi tulla, siis loodetavasti Leedu vastu on ta taas olemas.
Jürgen Zopp 2016. aastal Eestit esindamas. Kui tänavu ei saanud meie esireket koondisele appi tulla, siis loodetavasti Leedu vastu on ta taas olemas. Foto: Tairo Lutter

Täna loositi järgmise aasta Davis Cupi Euro-Aafrika tsooni teise tugevusgrupi paarid. Eesti tennisemeeskonda ootab ees reis Leetu.

Eesti meeskond paikneb maailma edetabelis praegu 70.-71. kohal – samal pügalal Monacoga, aga madalamal näiteks 69. kohal paiknevast Boliiviast. Viimati mängitigi Davis Cupil just Monacoga, kui Tallinnas võeti aprillis 3:2 võit ning sellega jäädi teise tugevusgruppi püsima. Siis ei saanud aga meeskonda aidata meie esireket Jürgen Zopp

Leedu koondise leiab paremustabelist 42. kohalt, kusjuures mullu võideldi pääsu eest esimesse tugevusgruppi, kuid otsustavas duellis vannuti 0:5 alla Rootsile. Eestiga on leedukad Davis Cupi raames varem madistanud kuuel korral ning alati on võitjaks kroonitud meie tennisistid.

Eesti koondise järgmine vastane tuleb paarist Soome-Tuneesia. Võidu korral ootab ees teise ringi kohtumine, kaotuse puhul madistatakse gruppi püsimajäämise nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles