Video: Teppan kuulus Trentino liigamängus esmakordselt algkoosseisu (1)

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan
Renee Teppan Foto: Pm

Kolmekordne võrkpalli Meistrite liiga tšempion Trentino sai Itaalia võrkpalliliigas kahe võidu kõrvale juba kolmanda kaotuse, kui jäi eile võõrsil 3600 pealtvaataja ees 0:3 (22, 28, 27) alla Civitanova Marche Lubele.

Nagu geimides teenitud punktid reedavad, polnud mäng tegelikult sugugi ühepoolne. Tähendusväärne oli 1. november Eesti võrkpalli jaoks, sest esmakordselt jooksis Itaalia superklubi eest ametlikus kohtumises algkoosseisus väljakule Renee Teppan. 

Suvisel EM-finaalturniiril koondise põhimeheks kerkinud diagonaalründaja mäng ei õnnestunud päris loodetud moel. Teppan realiseeris 10 tõstest 3, lisaks kanti tema kontole üks blokipunkt ja kaks serviviga. Kokkuvõttes jäi ta pluss-miinus süsteemis nulli.

Vahetusest sekkunud Itaalia koondise diagonaalründaja Luca Vettori, kes varasemates mängudes kuulunud algkoosseisu, ei suutnud mängu muudatust tuua. 12 rünnakust 4 realiseerinud Vettori jäi lõpuks suisa neljaga miinusesse.

Trentino paikneb nelja vooru järel 7 punktiga kuuendal kohal, Civitanova on 9 punktiga neljas.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles