Liverpool sai häid ja Klavan lubavaid uudiseid

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadio Mane naaseb vigastuspausi järel väljakule.
Sadio Mane naaseb vigastuspausi järel väljakule. Foto: Jamie Tyerman/Sportimage/PA Images/Scanpix

Liverpooli jalgpallimeeskond kohtub laupäeva õhtul Inglismaa kõrgliigas West Hamiga ning peatreener Jürgen Klopp rääkis tavapärasel pressikonverentsil, mis seisus on vigastatud mehed. Ründeliini kohta oli sakslasel häid ning Ragnar Klavani algkoosseisu kuulumist silmas pidades paljulubavaid uudiseid.

Nimelt on Liverpooli hooaajaalguse teravaim mees Sadio Mane vigastusest paranemas. «Sadio treenis eile esimest korda koos meeskonnaga ja nägi tõeliselt hea välja. Eks vaatame, kuidas ta treeningust taastub, aga võimalik, et ta on valmis mängima 20-25 minutit,» selgitas Klopp senegallase olukorda.

Kindlasti jääb mängust eemale Philippe Coutinho, Georginio Wijnaldumi ja Dejan Lovreni puhul jäetakse otsustamine aga homsele. «Wijnaldumil on valus, aga võib-olla suudab ta mängida. Dejani puhul peame ootama viimase hetkeni. Võimalik, et tänase treeningu järel loeme ta mängukõlbulikuks, aga eks näis,» pakkus Klopp.

Kui Lovren ei saa homme üldse mängida või pole parimas vormis, asendab teda tõenäoliselt keskkaitses Joel Matipi kõrval Klavan, kes on mänginud Liverpooli kahes viimases 3:0 võidumängus Huddersfieldi ja Maribori vastu ning aidanud mõlemal juhul värava puhtana hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles