Südilt võidelnud Žalgiris jäi CSKA võimule alla

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Will Clyburn mängis CSKA võidus suurt rolli.
Will Clyburn mängis CSKA võidus suurt rolli. Foto: Alexey Filippov/Sputnik/Scanpix

Korvpalli Euroliigas alistas Moskva CSKA kodusaalis 94:91 leedulaste au ja uhkuse Kaunase Žalgirise. Poolaja 15 punktiga võitnud CSKA lasi külalised kolmanda veerandajaga kõvasti lähemale, ent tõeliselt ohtlikuks külalised ei saanud. Vahe vähendas napiks alles Paulius Valinskase kaugvise neli sekundit enne lõppu, kuid enamat Žalgiris ei suutnud.

CSKA poolel tegid mängu kaks meest - Will Clyburn tõi 26 punkti ning Nando de Colo viskas 25 punkti ja andis koguni kümme korvisöötu. Viimase veerandaja keskel neljapunktilises eduseisus järjest kolm kaugviset tabanud Andrei Vorontsevitš lisas 14 punkti. Žalgirisele tõi Vasilije Micic 20 punkti, Edgaras Ulanovas lisas 14 ja Valinskas 11 punkti.

Malaga Unicaja oli võõrsil 79:74 üle Istanbuli Anadolu Efesist. Mäng pöörati enda kasuks viimase veerandajaga, kuus ja pool minutit enne lõppu juhtis Anadolu Efes veel nelja punktiga. Hispaania klubile tõid nii Ray McCallum, Giorgi Shermadini kui ka Nemanja Nedovic 13 punkti, viimane lisas ka kaheksa korvisöötu. James Augustine'i arvele jäi 11 punkti ja kaheksa lauapalli. Anadolu Efesile tõi Vladimir Stimac 17 punkti ja võttis 11 lauapalli, Brock Motum lisas 16 punkti.

CSKA-l on turniiritabelis nüüd neli võitu ja üks kaotus. Nii Žalgiris kui ka Malaga jätkavad kahe võidu ja kolme kaotusega, Anadolu Efes on ainsana kaotanud kõik viis senipeetud mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles