Selgusid veel kaks jalgpalli MMil mängivat koondist

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Players of the Tunisian national football team celebrate with their national flag after qualifying for the 2018 World Cup finals after winning their qualifiers match against Libya at the Rades Olympic Stadium in the capital Tunis on November 11, 2017. / AFP PHOTO / FETHI BELAID
Players of the Tunisian national football team celebrate with their national flag after qualifying for the 2018 World Cup finals after winning their qualifiers match against Libya at the Rades Olympic Stadium in the capital Tunis on November 11, 2017. / AFP PHOTO / FETHI BELAID Foto: FETHI BELAID/AFP

Jalgpalli MM-valiksarjas selgus veel kaks Aafrikast suurturniirile pääsevat koondist. Pileti Venemaale tagasid Tuneesia ja Maroko.

A-alagrupis olid Aafrikas sotid üpris selged – Tuneesia edestas Kongo DV-d enne viimast mängu kolme punktiga ning vajas viimasest (kodu-) matšist Liibüaga vähemalt ühte punkti. Nõnda läkski ja koondised leppisid 0:0 viiki, mistõttu oli Kongo 3:1 võit Guinea üle lõpuks tähtsusetu. Tuneesia tagas MM-pileti ühe silmaga.

Dramaatilisem oli aga seis C-alagrupis, kus Cote d’Ivore võõrustas viimases mängus Marokot. Viimased edestasid konkurente ühe silmaga ehk elevandiluuranniklased vajasid kindlasti võitu, kuid selle jahtimisel olid neil toeks koduseinad. Abist jäi aga väheseks: Maroko lõi avapooltunnil kaks väravat ning sellega oli Venemaale pääseja ka selgunud – matši lõppseis jäigi 2:0 külaliste kasuks.

Sellega on kõik Aafrikast MMile pääsenud koondised selgunud. Homme on võistlustules veel D ja E alagrupid, kuid seal on võitjad juba selgunud – vastavalt Senegal ning Egiptus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles