Videod: need kaks momenti ilmestavad, et Itaalia ja Rootsi mängisid elu ja surma peale

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi jalgpallurid tähistavad MMile pääsemist.
Rootsi jalgpallurid tähistavad MMile pääsemist. Foto: ANTONIO CALANNI/AP

Eile peeti Itaalia ja Rootsi vahel maha ülimalt haarav ja emotsionaalne jalgpallilahing, mis lõppes 0:0 viigiga ning tähendas, et MM-finaalturniirile sõidab play-offi avamängu 1:0 võitnud Rootsi.  Seda, et pinged olid asjaosalistel kohtumise jooksul laes, tõestavad järgmised videoklipid.

Esmalt rootslaste juubeldamisest. Esmakordselt pärast 2006. aasta MMi taas finaalturniirile jõudnud rootslased otsustasid lõpuvile järel tormata kogu koondisega väljaku ääres otsestuudiot teinud Rootsi Eurospordi stuudiosse ning võitu koos ekspertide ja teleri ees olevate fännidega tähistada.

Teine video pärineb mängu lõppfaasist ning selle peaosaline on poolkaitsja Daniele de Rossi, kes sarnaselt Gianluigi Buffonile ja Andrea Barzaglile lõpetas kaotuse järel koondisekarjääri. Nimelt paluti De Rossil sooja tegema minna, kuid itaallane vihastas selle peale ning käskis tema asemel hoopsi ründaja mängu tuua, näidates tulise sõnavahetuse ajal näpuga Napoli ründaja Lorenzo Insigne poole.

«Ütlesin lihtsalt, et mäng on kohe läbi ning me vajame võitu. Seega saatke parem ründaja sooaja tegema. Näitasin näpuga Insigne poole. Arvasin lihtsalt, et temast on rohkem kasu kui minust,» selgitas De Rossi pärast mängu. Lõpuks teda väljakule ei saadetudki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles