Kumb on Lätis populaarsem - Ostapenko või Porzingis?

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Ostapenko.
Jelena Ostapenko. Foto: /imago/Colorsport/Scanpix

Maailma seitsmes reket, 20-aastane Läti esitennisist Jelena Ostapenko rääkis laupäevases Postimehes oma edukast aastast. Muuhulgas arutles ta teemal, kumb Läti sportlane on hetkel kodumaal populaarsem - kas tema või NBAs suurte tegudega hiilgav Kristaps Porzingis.

«Väga raske küsimus. Suvel, pärast mu võitu Pariisis ja NBA puhkuse ajal, kindlasti mina. Aga nüüd, kui Porzingis on teinud hooaja alguses kohe järjest võimsaid mänge, siis on mõistagi ka temast pidevalt juttu. Oleme mõlemad jõudnud noores eas juba väga kaugele ja innustame Läti noori. Lihtsalt vaimustav, et üks Liepāja poiss on kõigest 22-aastasena NBA staar,» rääkis ta. 

Praegu veedab Ostapenko kodumaal puhkust, kuid ta tõdes, et ta väga rahulikult olla ei saagi.

«Tuleb tõdeda, et viimasel ajal ei ole enam väga lihtne olnud. Tähelepanu on palju, inimesed tahavad pilti teha ja rääkida. Mul on hea meel, et mu teod lähevad nii paljudele inimestele korda. Fännide toetus annab mulle palju jõudu. Vahel vajaksin lihtsalt veidi rohkem privaatsust. Näiteks poes tunnen pidevalt, kuidas mind jälgitakse. Samas mõistan huvi ja tean, et pean sellega lihtsalt harjuma.»

Loe pikemat intervjuud Ostapenkoga laupäevasest Postimehest!

***

Eesti suurepärane tenniseaasta kroonitakse 21. novembril Saku Suurhallis, kui Eesti Meedia Tennis Cup matšis kohtuvad Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi. Auhinnafond on 80 000 eurot – 50 000 võitjale ja 30 000 kaotajale. Tule ja ela harukordsele võistlusele kohapeal kaasa! Osta pilet Piletilevist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles