Bayern jääb hooaja järel peatreenerita

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jupp Heynckes.
Jupp Heynckes. Foto: Frey-Pressebild/Deines/imago/Thomas Frey

Oktoobri alguses neljandat korda Müncheni Bayerni jalgpallimeeskonna peatreeneriks asunud sakslane Jupp Heynckes lahkub ametipostilt pärast käimasolevat hooaega.

Laupäeval tunnistas Bayern koduses meistriliigas Mönchengladbachi Borussia paremust ning pärast kohtumist vihjas Heynckes, et tema leping lõppeb 2018. aasta 30. juunil ning selle pikendamisest pole sakslane huvitatud. Seda kinnitas ka Bayerni tegevjuht Karl-Heinz Rummenigge. «See, mida Jupp on välja kuulutanud, vastab tõele,» rääkis Rummenigge.

Saksamaa meedia oletab, et uuest hooajast usaldab Bayern treeneriameti sealse noorema põlvkonna tähele, praegu Hoffenheimis töötavale Julian Nagelsmannile.

Heynckesi juhendamisel on Bayern teeninud tänavusel hooajal viis võitu ja ühe kaotuse. 13 vooru järel hoitakse Saksamaa meistrivõistlustel 29 punktiga liidripositsiooni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles