Fotod: Soome suusataja kukkus keset võistlust kokku

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heli Heiskanen
Heli Heiskanen Foto: Instagram

Samal ajal, kui maailma murdmaasuusa paremik võistleb Lillehammeris, toimus suusavõistlus ka Itaalias Livignos. Rootslase Britta Johanssoni võiduga lõppenud võistlus oli karm kogemus aga 36-aastasele soomlannale Heli Heiskanenile, kes kukkus keset võistlust kokku.

Itaalia Alpides toimuv võistlus on raske eelkõige oma kõrguste pärast. Laupäeva hommikul saigi suur kõrguste vahe soomlanna võistlusele saatuslikuks, kui ta kukkus pärast rasket tõusu suusarajal kokku. Õnneks oli abi lähedal ning soomlanna toimetati mootorsaaniga kiiresti arstide hoole alla.

Rootsi telekommentaatorid olid just hetk enne soomlanna kokku kukkumist rääkinud sellest, kuidas sealse suusaraja tõuse tuleb austada, sest pidev kõrguste vahe muutumine võib tervisele ohtlik olla.

«Mul lõi kohe silme eest mustaks. Kiirabi viis mind haiglasse, kuid nüüd on kõik korras,» selgitas soomlanna Twitteris juhtunut.

Fotosid juhtunust näeb Aftonbladeti uudises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles