Video: Patraili imevise päästis Hannoverile punkti

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannoveri käsipalliklubi vasaksisemine Mait Patrail.
Hannoveri käsipalliklubi vasaksisemine Mait Patrail. Foto: osnapix/imago/osnapix/Scanpix

Saksamaa käsipalli meistriliigas kohtus Mait Patraili koduklubi Hannover eile õhtul võõrsil Mindeni GWD-ga ja viigistas 29:29 tänu eestlase imeviskele.

Vahetult enne mänguaja täitumist fikseeriti Mindeni mängijatele pisirikkumine, mis tähendas Hannoverile 9 meetri viset. Käsipallireeglite järgi saab selle viske sooritada isegi siis, kui aeg täis tiksub.

Aga viskama peab otse, sööta ei saa. Ning vastasel on õigus kõigist platsil olevatest meestest müür ette ehitada. Minden seadiski kuus meest Patrailile ette, aga vasaksisemise terav vise tabas ikkagi ristnurka ja päästis Hannoverile 29:29 viigi.

Asjaolusid arvestades - kiiresti jäädi 1:8 taha ja poolaeg kaotati 9:14 - peab Hannover viigiga rahul olema, kuigi suures plaanis ei valmista tabeli 10. meeskonnale kaotatud punkt kindlasti klubile heameelt. Patrail viskas eilses mängus kokku kolm väravat ja andis kuus resultatiivset söötu.

Hannover on 24 punktiga (16 mängust) liigatabelis neljas. Juhivad Flensburg ja Berliini Füchse 25 punktiga, Patraili meeskonda edestab võrdsete punktide juures ka Kölni Rhein-Neckar Löwen. Hannoveri lähim jälitaja on Dener Jaanimaa koduklubi Melsungen, kel on 22 punkti. Kõigil esiviisiku meeskondadel on võrreldes Hannoveriga üks mäng varuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles