Puhjas toimunud 3x3 saalikorvpalli jõuluturniiri võit läks Euroopa meistritele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti 3x3 Korvpalli Liit

Laupäeval Puhjas toimunud 3x3 saalikorvpalli Eesti meistrivõistluste etapi võitis Läti võistkond Ghetto Basket, kes tuli sel suvel 3x3 korvpalli Euroopa Meistriks. Teise koha sai tänavakorvpallis Eesti meistriks kroonitud Paide Spordikeskus, kolmas koht Eesti Maaülikooli tiimile.

«Lätlaste kiirus, visketabavus ja kokkumäng oli omaette klassist», rääkis võistlustel osalenud tänavakorvpalli korraldaja Reigo Kimmel. «Juba vähem kui poole aasta pärast mängivad nii Eesti kui Läti võistkonnad FIBA 3x3 maailmameistrivõistlustel - meie 3x3 mängijatel on mida lätlastelt õppida», hindas Kimmel.

23. korda toimunud Puhja 3x3 jõuluturniirist võttis osa võttis osa 57 mängijat 15st võistkonnast. Lisaks Eesti ja Läti tiimidele, osales turniiril ka võistkond Soomest, kes sai kokkuvõttes kuuenda koha.

Järgmine 3x3 korvpalliturniir toimub 6. jaanuaril Rakvere Rahu hallis, kui selguvad esimesed Lääne-Virumaa 3x3 saalikorvpalli meistrid. Eesti 3x3 saalikorvpalli meistrivõistlused jätkuvad 20. jaanuaril Valgas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles