Uue aasta lööb käima vägev poksishow Kalevi spordihallis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba laupäeval Kalevi spordihallis
Juba laupäeval Kalevi spordihallis Foto: Warrior Fight III

Juba sel laupäeval, 6. jaanuaril leiab Kalevi spordihallis aset vägev poksiüritus Warrior Fight III, mis toob esmakordselt profiringi 11-kordse eesti meistri Ainar Karlsoni.

Amatöörkarjääri jooksul korra Euroopa meistrivõistlustel viienda ning kolmel korral üheksanda koha teeninud Eesti poksi lähiajaloo suurkuju Ainar Karlson läheb vastamisi ukrainlase Viktor Trushiga.

Varem poolprofessionaalina Kasahstani klubiga Astana Arlans WSB-sarja maailmaliiga võitjaks tulnud Karlsoni vastane pole samuti “kerge poiss” - mees on samuti võidelnud WSB-sarjas ning esindanud Ukraina koondist.

Warrior Fight III peamatšis kohtub kohaliku tasandi parim profipoksija Pavel Semjonov (21 võitu, 8 kaotust, 2 viiki) vägevalt karjääri alusanud (9 võitu, 1 kaotus) valgevenelase Kirill Samadurauga. Seejuures sündis Samadurau profikarjääri esimene kaotus alles septmebris, kui tuli kohtunike otsusega alla vanduda profiteel kõik 20 matši võitnud usbekile Sherzod Khusanov, kelle näol on tegemist endise amatööpoksi maailmameistrivõistluste neljakordse medalisti ning WBO alamkategooria tiitlimehega.

5-kordne Eesti meister Kaupo Arro ristab kindad kogenud ukrainlase Bogdan Protsyshiniga. Arro on karjääri alustanud nelja võiduga - just Warrior Fighti raames lõpetas ta oma esimese profimatši nokaudiga. Kas see juhtub ka 30-aastase Protsyshini vastu, kel kirjas 8 võitu ja 13 kaotust, näeme juba eeloleval laupäeval.

Kokku näeb Kalevi spordihallis tervelt kolme amatöörpoksi matši ning seitset profipoksimatši. Lisaks nimetatutele astuvad ringi nokautidega karjääri alustanud Andre Kaljurand, Eesti meistrivõistluste medalistid Denis Kormilin, Sergei Bannov, Astrid Grents ja paljud teised. Rohkem infot Estboxing.ee kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles