Liverpool proovis Coutinhot Barcelonalt tagasi laenata

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho.
Philippe Coutinho. Foto: PAUL ELLIS/AFP

Kuigi Liverpool müüs eelmisel nädalal 160 miljoni euro eest brasiillase Philippe Coutinho Barcelonale, loodeti viimse hetkeni, et Barcelona laenab mängija neile kuni hooaja lõpuni tagasi.

Sportsmail kirjutab, et Liverpooli omanikud andsid endast tõepoolest kõik, et 25-aastane brasiillane klubis hoida. Kuna Coutinho ei saa sel hooajal Barcelona eest Meistrite liigas mängida, loodeti, et laenupakkumine on ahvatlev ka Coutinhole.

Barcelona polnud aga Liverpooli ideega päri. Endise Liverpooli mängija Lucas Leiva sõnul ei tähenda Meistrite liiga jalgpallita jäämine Coutinhole aga halba. «See tähendab, et ta on veelgi värskem maailmameistrivõistlusteks. Olukord pole ideaalne, kuid tuleb mõelda positiivselt,» ütles Leiva.

Coutinho ise kinnitas veelkord, et pikaks veninud üleminekusaagas ei mänginud raha kuigi suurt rolli. «Asi polnud rahas, vaid võimaluses mängida Barcelona eest ning elada Barcelonas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles