Prantsusmaa koondise ründaja nõuab väidetavalt Unitedilt ulmelist palka

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann.
Antoine Griezmann. Foto: CHRISTOPHE SIMON/AFP

Madridi Atletico staarmängija Antoine Griezmann vahetab kõigi eelduste kohaselt suvel klubi. Kui seni on tema peamiseks sihtpunktiks pakutud Manchester Unitedit, siis oma huvi on üles näidanud ka Barcelona. Inglismaa meedia kirjutab, et klubivalikul saab määravaks tema palganumber.

Kõige rohkem on seni räägitud Prantsusmaa koondise ründaja siirdumisest Unitedisse. Üleminekusummana on meediast läbi käinud 89 miljonit naela ehk 100 miljonit eurot. Viimasel ajal on aga üha rohkem mängijast huvitatud ka Barcelona ning Griezmann näeb siin väidetavalt võimalust endale väga head lepingutingimused läbi rääkida.

Suvel pakkus United Griezmannile lepingut, mille kohaselt teeninuks prantslane 290 000 naela ehk 330 000 eurot nädalas. Sellisest palgast aga Griezmannile enam ei piisa ning nüüd nõuab ta, et palganumbrile lisatakse 110 000 eurot veel juurde.

«See pakett, mis talle eelmisel aastal pakuti, on nüüdseks aegunud. Paraku on see nõudmine liiga suur isegi Manchester Unitedi jaoks. Klubi tahab temaga lepingut sõlmida, kuid see summa on liiga kõrge,» ütles üks Manchester Unitedile lähedal seisev isik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles