Tartu ja Pärnu said Balti liigas magusad võidud, Rapla napi kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu korvpallimeeskonna peatreener Priit Vene.
Tartu korvpallimeeskonna peatreener Priit Vene. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Korvpalli Balti liigas olid kolmapäeval võistlustules kolm Eesti meeskonda. Tartu ja Pärnu teenisid koduväljakul võidud, samuti koduväljakul mänginud Rapla tunnistas vastase paremust.

Uue leegionäriga Tartu alistas seni kaotuseta püsinud Pieno Zvaigzdesi 80:74. Meeskonna värskeim täiendus Julius Kazakauskas panustas triumfi 21 minuti ja kuue punktiga. Tartu parimad skooritegijad olid Janar Talts (10 lauapalli) ja Kristjan Kitsing 19 punktiga.

Kolme kaotuse kõrvale hooaja kuuenda võidu teeninud Tartu hoiab Pieno Zvaigzdesi (7-1) järel B-alagrupis teist kohta.

Pärnu võidunumbrid Liepaja üle olid 76:52. Üleplatsimeheks kerkis 20 punkti visanud Mihkel Kirves (13 lauapalli), Saimon Sutt lisas 14 ja Sten Saaremäel 11 punkti.

Rapla andis vägeva lahingu täisedu omavale Jurmala meeskonnale. Suurem osa mängust tagaajaja rollis olnud raplakad said lõpuks 89:91 kaotuse. Rapla kasuks viskas 22 punkti Nolan Cressler. Teise järjestikuse soliidse mängu tegi Dominique Hawkins, kelle arvele kogunes 19 punkti.

Pärnu ja Rapla on A-alagrupis kogunud võrdselt kolm võitu ja neli kaotust ning jagavad kolmandat ja neljandat positsiooni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles