Tänaku konkurent otsis kiiruse hoidmiseks uue võimaluse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Paddon kihutamas Sardiinia ralli tolmustes oludes.
Hayden Paddon kihutamas Sardiinia ralli tolmustes oludes. Foto: ANDREAS SOLARO/AFP/Scanpix

Hyundai rallimeeskonna neljas piloot Hayden Paddon otsustas oma lühikese MM-hooaja tõttu osaleda ka viiel Uus-Meremaa rallil.

Sel hooajal MM-sarjas kõigest seitsmel etapil osalev uusmeremaalane ei varja, et on meeskonna otsusest mitte lasta teha tal kaasa täishooaeg pettunud. «Ma ei hakka isegi teesklema, et ei sooviks täishooaega sõita,» sõnas Paddon Autospordi vahendusel.

Paddon mõistis, et sel hooajal pole kõikide 13 MM-ralli kaasa tegemine tema jaoks võimalik ning hakkas väljaspool MM-karusselli otsima uut väljundit. «Tähtis on see, et mul on Hyundais koht ning samuti ka võimalus sel ajal, kui ma MM-rallidele peale ei pääse, teistel rallidel osaleda,» ütles Paddon.

Paddon hakkab Uus-Meremaal sõitma Hyundai i20 AP4+ autoga, mis on sealses piirkonnas võrdväärne R5 autoga. «See aitab mul teravust hoida. Tegu pole ideaalse olukorraga, aga mul on vaja sõita,» jätkas Paddon.

Suurim vahe Paddoni programmis kahe ralli vahel on kolm kuud, mis jääb Rootsi ja Portugali rallide vahele. «Positiivse poole pealt, mul peaks Portugalis olema hea stardipositsioon. Peame sellest viimast võtma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles