Tänak: huvitav on näha, kui kiiresti me autoga sinasõbraks saame

Merili Luuk, Monte Carlo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak oma uue meeskonna vormis.
Ott Tänak oma uue meeskonna vormis. Foto: Leo Francis/Red Bull Content Pool

Homme Monte Carlo rallil Toyota meeskonnas debüteeriv Ott Tänak sõnas pärast testikatset Eesti ajakirjanikele, et sealne kolmas aeg ei näita veel mitte midagi. «Aga tulevikku vaadates olen positiivne,» kinnitas Tänak.

Eestlane lisas, et uue autoga harjumine ning selle nüansside tundmaõppimine võtab veel aega.

«Tegelikult puudub ju autost võistlusolukorras igasugune arusaam. Tuleb minema hakata ja õige tee leida. Seni kuni pole autoga võidu sõitnud, on raske tulemust ette ennustada. Tuleb lihtsalt sõita ja teha tarku otsuseid,» sõnas Tänak ning kinnitas, et ka testisõitudel on tegeletud vaid autoga tutvumisega, mitte võidusõiduga. «Test on ikka testi eesmärgil. Võidu sõidetakse võistlustel.»

On Tänakul ralli eel ka kerge elevus sees? «Eelmisel aastal oli vast veel põnevam, kui kõik olid uute autodega. Küllap see ralli tuleb vähe teistmoodi. Huvitav on näha, kui kiiresti ja kuidas me autoga sinasõbraks saame. Ralli annab rohkem aimu, mis seisus me oleme.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles