Vaata, kelle kutsus Musting ülitähtsaks mänguks Makedooniaga koondisesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti käsipallikoondise mängijad.
Eesti käsipallikoondise mängijad. Foto: Margus Ansu

Eesti käsipallikoondise peatreener Kalmer Musting nimetas mängijad, kes alustavad ettevalmistust 2012. aasta EM-valikturniiri kaheks viimaseks mänguks Makedoonia ja Ungariga. Lahtine on aprilli keskel põlveoperatsioonil käinud joonemängija Marius Lepa kaasa tegemine.

Võtmekohtumiseks on ilmselt 8. juunil Põlvas peetav lahing Makedooniaga, kelle alistamise korral jõuab Eesti esmakordselt EM-finaalturniirile.

Koondise ettevalmistuse esimene osa algab homme ning toimub vastavalt mängijate elukohale kahes grupis ehk Viimsis ja Põlvas. Alates 1. juunist jätkatakse ühise seltskonnana Põlvas.

4. juunil võõrustab Eesti Põlvas kontrollmängus Leedut.

Väravavahid: Marius Aleksejev (Kriens-Luzern, Šveits), Eston Varusk (Põlva Serviti)

Paremääred: Kaupo Liiva (HC Kehra), Kristjan Muuga (Serviti)

Paremsisemised: Dener Jaanimaa (Aue EHV, Saksamaa), Kristo Järve (Riihimäe Cocks, Soome), Sten-Erik Lepp (Chocolate Boys/Viimsi)

Mängujuhid: Valdar Noodla (Cocks, Soome), Mario Karuse, Janis Selge (mõl. Serviti), Uku-Tanel Laast (Kehra)

Joonemängijad: Martin Johannson (Argose Diomidis, Kreeka), Marius Lepp (Iruni Bidasoa, Hispaania), Jaan Kauge (Siuntio IF, Soome)

Vasaksisemised: Mait Patrail (Schaffhauseni Kadetten, Šveits), Janar Mägi (EHV)

Vasakäär: Mikk Pinnonen (Århus, Taani), Raido Peedomaa (Serviti)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles