Nõmme Kalju palkas sünnipäevalise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Tumasjan (valges).
Sergei Tumasjan (valges). Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna, 31. jaanuaril 28. sünnipäeva tähistav Venemaa jalgpallur Sergei Tumasjan sõlmis Nõmme Kaljuga kahe aasta pikkuse lepingu. 

Tumasjanil on Kaljuga liitumise üle hea meel. «Olen väga õnnelik, et sain liituda tugeva meeskonnaga, nagu seda on Kalju. On näha, et tegemist on väga professionaalse tiimiga, kus meeskond ja treenerid on keskendunud, et saavutada kõrgeid eesmärke. Sammun nendega samas rütmis,» kommenteeris ta klubi kodulehekülje vahendusel.

«Tumasjan on Eestis ennast juba tõestanud, tulles Infonetiga meistriks. Arvame, et tema kvaliteet annab Kaljule palju juurde ning aitab meid meie eesmärkide täitmisel,» kommenteeris Nõmme Kalju abitreener Sergei Terehhov.

Tumasjan alustas oma profikarjääri aastal 2010 Venemaa kõrgliigaklubis FK Rostov. Lisaks on Tumasjan oma karjääri jooksul esindanud veel FK Sotšit (Venemaa) ning Gandzasari (Armeenia). Eesti kõrgliigaga liitus ta 2015. aastal, pallides kolm hooaega Infonetis, tulles 2016. aastal Eesti meistriks, 2017. aastal karika ning superkarika võitjaks.

Nõmme Kaljus hakkab Tumasjan kandma särki numbriga 10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles