Liverpool soetas kaitsja ning laenas ta Hispaaniasse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: David Klein/imago/Sportimage

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani tööandja Liverpool soetas 18-aastase Kolumbia äärekaitsja Anderson Arroyo, teatas klubi oma koduleheküljel. 

Kolumbia noortekoondislane kuulus varasemalt kodumaa klubisse Fortaleza CEIF, kus sai viimase kolme hooaja jooksul kirja 22 kohtumist. Liverpool teatas jaanuarikuus toimunud üleminekust 6. veebruaril, sest alles nüüd saadi kätte vajalikud dokumendid.

Kuna Arroyo ei saanud Inglismaal mängimiseks tööluba, saatis Liverpool mängija 18 kuu pikkuse laenulepingu alusel Hispaania tugevuselt kolmanda liiga klubisse Mallorca, kes hoiab hetkel liigatabelis liidripositsiooni. 

Liverpool tegi möödunud üleminekuaknas mitu tehingut. Klubiga sõlmis lepingu hollandlane Virgil van Dijk, lahkusid brasiillane Philippe Coutinho ja inglane Cameron Brannagan. Laenulepingu alusel lahkusid teiste hulgas Daniel Sturridge ja Divock Origi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles