15-aastane Saar: suur au on Eesti eest mängida!

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katriin Saar.
Katriin Saar. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Katriin Saar tunnistas Fed Cupi Euro-Aafrika I tsooni tenniseturniiri naisüksikmängus WTA edetabelis 74. kohal paikneva Suurbritannia esindaja Heather Watsoni 6:1, 6:1 paremust. 15-aastane eestlanna oli saadud kogemuste üle äärmiselt õnnelik.

«Eilsega võrreldes oli mäng palju parem, eriti alguses, kus sain kohe mängu sisse ja ei olnud enam nii närvis,» olid Saare mängujärgsed kommentaarid. «Kui mina alustasin hästi, siis tema suutis terve mäng hästi mängida,» lisas Saar, tunnistades, et vastane oli selgelt tugevam.

«Mina vajusin ära. Ta survestas mind väga hästi – ühtegi punkti ei saanud lihtsalt. Eilne vastane tujutses väljakul, aga tema oli kogu aeg kindel ja suutis oma taset hoida,» jätkas Saar.

Esmakordselt Fed Cupil Eesti naiskonda esindanud Saar loodab, et saab kodumaa eest tulevikus veel mängida. «Muidugi tahaksin! Suur au on Eesti eest mängida! Mul on nii hea meel siin olla. Need kogemused, mis siin saan, on hindamatud,» rõõmustas noor tennisist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles