Tänaku võit toob Betsafes panustades kümnekordselt tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: imago sportfotodienst

Rallifännide poolt kauaoodatud ainus täielikult lumisel rajal peetav Rootsi WRC ralli etapp saab avapaugu 15. veebruaril. Kas Ott Tänak teeb omamoodi ajalugu ning liitub eksklusiivse rallimeeste klubiga, kes on suutnud MM-etapi võita nii kruusal, asfaldil kui ka lumel? Toyota tiimiboss Tommi Mäkinen ootab seal juba igatahes ees. Betsafe’i spordiennustusportaal on kindel, et Tänak teeb ajalugu ning on selle auks pannud välja erikoefitsiendi 10,00.

Foto: imago sportfotodienst

Rootsi ralli lumised ning jäised kiiruskatsed on Ott Tänaku ning Toyota mängumaa. Nimelt näitas just Jaapani autotootja eelmise aasta rallil parimat kiirust, kuid sellel aastal on esikolmiku kohtadele oodata eriti tihedat konkurentsi. Ka Monte Carlo ralli tõestas, et tippmeeskondade autodel ei ole märkimisväärset vahet.

Betsafe’i spordiennustusportaal on eripakkumisena Ott Tänaku Rootsi ralli triumfile kasutajate rõõmuks pannud välja võrdlemisi raju koefitsiendi 10,00, mis võimaldab Tänaku võidu korral sellele tehtud panuse 10-kordistada! Erikoefitsient on avatud neljapäeva, 15. veebruari õhtuni.

Portaali hinnangul varem teisele kohale pretendeerinud Tänak on nüüd Betsafe’i koefitsientide kohaselt kõige tõenäolisem Rootsi ralli võitja. Poodiumikohtadele jõuavad analüütikute arvates ilmselt veel Hyundai sõitjad Thierry Neuville ning Andreas Mikkelsen.

Viiekordsele maailmameistrile ja samuti mitmekordne Rootsi ralli võitja Sebastian Ogier võib tänavu esikolmikust lausa välja jääda. Sama ralli üheks soosikuks peetud Jari-Matti Latvala, kes võitis Rootsi ralli 10 aastat tagasi, 22-aastasena ning osutus parimaks ka mullu, ei ole Betsafe’i analüütikute hinnangul tugev poodiumikoha pretendent.

Erikoefitsiendile panustamine on avatud Betsafe’i portaalis päevapakkumiste all.

Betsafe on ainus kõikides Balti riikides litsenseeritud rahvusvaheline online hasartmänguportaal ning enam kui 11-tegutsemisaastaga Eesti vanim spordiennustusportaal.

Betsafe on spordi suurtoetaja nii rahvusvahelisel tasandil kui ka lokaalselt tegevusriikides, toetades muuhulgas näiteks nii Manchester City jalgpallimeeskonda kui ka Eesti Jalgpalli Liitu juba seitsmendat aastat järjest.

Betsson Group on rohkem kui 50-aastase kogemusega ja üks maailma suurimaid veebipõhiseid hasartmänguteenuseid pakkuv ettevõte, mis kuulub Stockholmi börsil noteeritud Rootsi ettevõttele Betsson AB (OMX: BETS B).

Copy
Tagasi üles