Video: pisarais Neymar kanti väljakult minema, Meistrite liiga küsimärgi all

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pariis Saint Germain sai küll koduliigas Marseille Olympique'i vastu 3:0 võidu, ent kohtumist jääb tumestama PSG ründetähe Neymari vigastus kui brasiillane vigastas oma pahkluud.

Brasiillane vigastas jalga kohtumise 77. minutil ning vajus pärast hoopi pahkluu pihta murule. Neymari tohterdati mitu minutit ning seejärel veeti pisarais mängumees kanderaamil minema. 

PSG kohtub järgmisel nädalal Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumises Madridi Realiga, avakohtumine kaotati 1:3. Kuigi algul tundus, et Neymari vigastus on väga hull, siis peatreener Unai Emery kinnitas, et Neymar saab järgmiseks teisipäevaks siiski terveks. Küll aga läheb brasiillane täna täiendatavatele uuringutele.

«Ta on nüüd palju rahulikum ning läheme uuringutele optimismiga. Peame rahulikuks jääma, aga kui peaksin praegu koosseisu teatama, siis ütleksin, et ta mängib.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles