Norra laskesuusataja kütab kirgi vastuolulise Putini särgiga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vetle Sjåstad Christiansen
Vetle Sjåstad Christiansen Foto: Instagram

Norra laskesuusataja Vetle Sjåstad Christiansen laadis sotsiaalmeediasse üles pildi T-särgiga, mis kujutab Venemaa presidenti Vladimir Putinit karu seljas ratsutamas.

Norra meedia noppis pildi mõistagi üles ning hakkas arutlema, kas tegu on peene huumoriga või läks nali üle piiri. Norra parim laskesuusataja Johannes Thingnes Bø igatahes kiitis koondisekaaslase nalja. «Ta lihtsalt soovis venelaste seas positiivset tähelepanu teenida. Minu arvates on see stiilne T-särk,» ütles Bø.

Temaga ei nõustu NRK laskesuusaekspert Liv Grethe Skjelbreid. «Ma loodan, et see on mõeldud naljana, kuid praegu pole selleks õige aeg. Venemaaga toimub palju vastuolulisust, mida ei saa aktsepteerida.»

Christiansen asub Norra eest võistlustulle 23. märtsil algaval hooaja viimasel MK-etapil Tjumenis. Paljud laskesuusatajad arvavad, et Venemaa ei tohtinuks pärast eelmisel aastal lahvatanud dopingusüüdistusi üldsegi MK-etapi korraldusõigust teenida. Sellisel arvamusel on näiteks Pyeongchangis jälitussõidus hõbeda võitnud ja teatesõidus Rootsiga kullale tulnud Sebastian Samuelsson, kes jätkabki Venemaa etapi vahele.

All set for season final in Russia ❤️??

A post shared by Vetle Sjåstad Christiansen (@vetlesc) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles