Djokovic on madalseisus, kuid kehva vormi põhjus jääb müsteeriumiks (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic
Novak Djokovic Foto: TNS/Miami Herald/TNS/Sipa USA

Endine maailma esireket Novak Djokovic kaotas Miami Openi teises ringis prantslasele Benoit Paire’le 3:6, 4:6. See tähendab, et praegu maailma edetabeli 12. reket on järjest kaotanud kolm matši. Viimati juhtus selline asi 2007. aastal.

Prantslane lõi Djokovici vastu üheksa serviässa ning murdis serblase servi neljal korral. Matš kestis kokku 67 minutit. Kolmandas ringis kohtub Paire teise serblase Filip Krajinoviciga, kes oli 6:3, 6:2 parem britist Liam Broadyst.

«Ma tõesti püüan, kuid see ei tööta praegu,» ei osanud Djokovic oma madalseisule põjendust tuua. Ilmselt on oma roll mängida sellel, et Djokovici küünarnukivigastus pole veel täielikult paranenud. Lisaks olla serblasel probleeme ka tenniseväljaku kõrval, kuid nendest pole ta avalikult rääkinud.

Enne eilset oli Djokovic Miami Openil võitnud 16 matši järjest (mullu ta ei osalenud – toim). Prantsusmaa mängijate vastu oli tal aga 21-mänguline võiduseeria. Alates 2010. aastast oli ta Prantsusmaa mängijatele kaotanud 59 kohtumisest vaid ühe.

«Ma ei taha siin istuda ning oma viimaste aastate pärast vinguda. Tõde on see, et mul pole lihtne olnud. Olen pidanud oma mängu vigastuste tõttu kohandama,» ütles Djokovic.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles