Postimees Armeenias. Juubilar Vassiljev: ei olnud minult hea mäng, praktika puudus andis tunda

Kristjan Jaak Kangur, Jerevan
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (nr 14) Eesti koondise särgis.
Konstantin Vassiljev (nr 14) Eesti koondise särgis. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

«Ei olnud hea, kohe ütlen!» sekkus Konstantin Vassiljev kõrvalt, kui ajakirjanikud küsisid Eesti koondise peatreenerilt Martin Reimilt, kuidas ta hindab Vassiljevi esitust karjääri sajandas koondisemängus.

Maestro enesehinnang oli lõikav, ent paraku aus: teise ründaja positsioonil mängides ei suutnud ta maavõistluses Armeeniaga Eesti ründemängu suurt mõjutada, tegutses kahvatult ning vahetati tunni möödudes välja. Sergei Zenjovi sekkumine lisas Eesti mängu hoobilt teravust, mis andis märku sellest, et vähene mänguaeg Poolas on Vassiljevi vormile oma jälje jätnud.

«Ennekõike andis tunda, jah, mängupraktika puudus. Arvasin, et ei mõjuta nii palju, aga mõjutas ikka. Mis rolli puudutab, siis viimaselt aastatel olen pidanud harjuma kiiresti mõnel muul positsioonil mängimisega. See ei olnud mingi üllatus. Mõned head momendid olid, aga neid oli vähe,» tõdes Vassiljev. 

13. mehena Eesti koondises saja mängu tähiseni jõudnud poolkaitsja oli saavutuse üle tänasest kesisest mängust hooimata siiski mõistagi uhke ning võttis ka hetke, et tänada seniseid võitluskaaslasi. «Muidugi olen rahul, et õnnestus selle tähiseni jõuda. Olen paljude mängijatega selle aja jooksul koos mänginud, mõned on muidugi tänaseks kahjuks karjääri lõpetanud. Aga on mõned, kes olid mu kõrval siis, kui alustasin, ja ka koondise kõige ilusamatel hetkedel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles