M-Spordi piloot sai üllatuse osaliseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemu Suninen Mehhiko MM-rallil
Teemu Suninen Mehhiko MM-rallil Foto: Lavadinho/imago/PanoramiC

Mehhiko MM-rallil M-Spordi kolmandaks piloodiks olnud 24-aastane  Teemu Suninen sai veidi enne WRC TV otse-eetrit meeldiva üllatuse osaliseks – soomlane saab võimaluse end proovile panna ka Argentiina rallil.

Suninen oli teel Mehhiko MM-rallit puudutavale intervjuule, kui talle mainiti, et soomlane peab rääkima Argentiinast. Segaduses piloot teatas kohe, et Argentiina ralli pole tema plaanides, kuid M-Spordi ametimehed kinnitasid vastupidist.

«See oli minu jaoks suur üllatus,»sõnas Suninen, kelle kalendris oli seni kaheksa rallit – Rootsi, Mehhiko, Portugal, Itaalia, Soome, Türgi, Wales ja Kataloonia.

Mehhiko MM-ralli soomlasel aga nõnda hästi ei läinud, kui tegi ralli avapäeval avarii ning jätkas Rally2 süsteemis.

«Õppisin veidi sõidustiili, proovides autot sirgelt teel hoida. Kui seda teha suutsin, olin üsna kiire, aga mõnel katsel oli sellega probleeme ning jäime liialt taha. Usun, et saame sellest nädalavahetusest palju õppida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles