Video: supervärava löönud Ronaldo tänas Juventuse fänne ainulaadse žesti eest

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo tänab Juventuse fänne tunnustuse eest.
Cristiano Ronaldo tänab Juventuse fänne tunnustuse eest. Foto: Marco Bertorello/AFP/Scanpix

Vähe on selliseid asju, mida Cristiano Ronaldo oma jalgpallurielus teinud või näinud ei ole. Teisipäeva õhtul Torinos juhtus aga mõlemat: esiteks lõi portugallane kohalikule Juventusele käärlöögist supervärava ning koges siis midagi, mis oli tema karjääris esmakordne.

Ronaldo ilulöök tegi Meistrite liiga veerandfinaali avamängus Madridi Reali eduseisuks 2:0 ning oli sedavõrd kaunis, et terve staadion tõusis püsti nagu üks mees ning aplodeeris portugallasele. «Ma ei osanud oodata, et sellise värava löön,» tunnistas tavaliselt ülimalt enesekindel Ronaldo pärast mängu ka ise.

«Aga räägime parem mängust. Oli imeline kohtumine, lõime tugevale meeskonnale kolm väravat. Loomulik olen ma õnnelik,» lisas ta ning jõudis siis Torino fännide tänamiseni. «Midagi sellist pole minuga enne juhtunud. Grazie! See, mida nad tegid, oli imeline. Tegu oli minu karjääri jooksul esimese sellise korraga.»

Ronaldo avas skoori juba 3. minutil ning lisas käärlöögiga supertabamuse 64. minutil. 72. minutil andis ta söödu Marcelole, kes tegi lõppseisuks 3:0 ning see tähendab, et Real on kordusmängu eel ühe jalaga juba poolfinaalis: Juventus peaks edasipääsuks lööma nädala pärast Madridis vähemalt neli väravat.

Cristiano Ronaldo imeline tabamus sillutas Realile teed Meistrite liiga poolfinaali suunas.
Cristiano Ronaldo imeline tabamus sillutas Realile teed Meistrite liiga poolfinaali suunas. Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles