Euroopa liiga lubab ülipõnevaid poolfinaale

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Optibet

Euroopa liiga veerandfinaalide avakohtumised andsid väga hea ülevaate jõudude vahekordadest ning kaks poolfinalisti on peaaegu, et selged. Atletico Madrid karistas Sportingu kaks eksimust väravatega ära ja võttis kodus kaheväravalise võidu, hoides puuri puhtana, Arsenal küttis Moskva CSKA-le avapoolajal hirmsa sauna, pannes venelased puhkepausi ootama.

Kaks vastasseisu vajavad veel üheksakümmet minutit, et lõplik selgus majja saada: Lazio küll võitis Red Bull Salzburgi, ent kaks võõrsilväravat annavad Austria tiimile kõik šansid võtta kodus näiteks 2:0 võit ja edeneda poolfinaali. Tuletagem meelde, et Salzburg lõi kaheksandikfinaalis välja Dortmundi enda!

Ka RB Leipzigi ja Marseille'i vastasseisus on kõik lahtine. Avakohtumises koduväljakul 1:0 võidu teeninud Leipzig ei saa end sugugi kindlalt tunda, sest mängupildilt olid külalised selgelt üle: 16 lööki väravale ja kolm neist raami, kui Leipzigi numbrid vastavalt kümme ja üks - ja see ainus löök läks ka väravasse. Selles paaris on kõik veel vägagi lahtine: piisab Marseille'il lüüa kodus avavärav ja mäng algab sisuliselt nullist.

Optibet näeb Arsenali jahedas Moskvas favoriidina, võidukoefitsiendiks 2. CSKA kaotas eelmises ringis Lyoni vastu kodus 0:1, veel varem mängiti Crvena Zvezdaga väravateta viiki. Arsenal on tasemelt kindlasti võimsam kui eelmainitud tiimid ja Venemaa pealinna poisid pole koduväljakul veel ühtki väravat löönud!

Sellest tulenevalt näib CSKA mitteskoorimine üpris reaalne - koefitsiendiks mõtlevapanev 2.65! Vaata kõiki koefitsiente mängule siit!

Foto: Optibet

Atletico Madrid reisib Portugali pealinna Lissaboni, olles ka võõrsilväljakul favoriidid. Atletico tugev kaitse on ka sel hooajal väärikalt esinenud, Euroopa liigas on viie mänguga lastud sisse kolm ja ise on löödud võimsad viisteist väravat! Optibet ei usu, et Sporting Atletico kaitset murda ei suuda ja 1.50-kordselt raha tagasi, kui nii ka läheb: kui aga hoitakse portugallasi kuival, siis raha tagasi 2.45-kordselt. Vaata kõiki koefitsiente mängule siit!

Foto: Optibet

Mida arvata Lazio mängust? Red Bulli fännid loodavad, et kodus võetakse oma ja nagu Dortmundiga, võetakse ka Lazio skalp ning jõutakse poolfinaali. Selleks tuleb kindlasti kaitses kindel olla ja ise vähemalt kaks väravat lüüa. Optibet pakub kodutiimile 2.05 koefitsienti, et lüüakse vähemalt kaks väravat. Lazio lasi kodus Kiievi Dünamole samuti kaks lüüa, samas võõrsil hoiti ukrainlasi nulli peal. Kuidas see õnnestub aga Austrias? Vaata kõiki koefitsiente mängule siit!

Foto: Optibet

Ja viimasena põnevaim vastasseis Marseille'is, kus Dimitri Payet tahab oma tiimi dirigeerida Euroopa liiga poolfinaali. Selleks tuleb hoida taga nulli või lüüa kolm, juhul kui RB Leipzig eesotsas Timo Werneriga võrku sahistab. Üpris atraktiivne näib mängu võitjale panustamine, sest koduväljakul palliv Marseille on Optibeti meelest sama tugev kui Leipzig. Kodus võideti Bragat 3:0 ja Athletic Bilbaod 3:1 ehk prantslastele meeldib kodus väga mängida ning Stade Velodrome'i atmosfäär aitab neil suurepäraselt esineda. Vaata kõiki koefitsiente mängule siit!

Foto: Optibet

 Rohekm jalkauudiseid leiad portaalist jalgpall24.ee

Copy
Tagasi üles