Vettel paistis silma võidu, Räikkönen otsasõiduga

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikköneni autolt karmi löögi saanud Ferrari mehaanik saab esmaabi.
Kimi Räikköneni autolt karmi löögi saanud Ferrari mehaanik saab esmaabi. Foto: Giuseppe Cacace/AFP/Scanpix

VORMEL 1. F1 Bahreini GP pakkus kõneainet nii rajal kui ka vahetult selle ääres toimunuga. Tiitlikaitsjast tänavune suursoosik Lewis Hamilton põrus kvalifikatsioonis ja nii jätkab tema suurim rivaal Sebastien Vettel kahe etapi järel täiseduga. Vetteli Ferrari meeskonnakaaslane Kimi Räikkönen sõitis boksialal aga eriti võikalt mehaanikule otsa.

Kolmandalt kohalt rehve vahetama läinud Räikkönen nägi fooris rohelist tuld ning andis gaasi, jättes tähelepanuta, et tagumine vasak rehv on veel kinnitamata ja kõik mehaanikud teelt eemaldumata. Nii ajaski ta ühe abimehe sõna otseses mõttes alla. Peagi jättis soomlane auto seisma, sest vasak tagaratas tuli lahti. Mehaanik toimetati haiglasse, Räikkönen katkestas võistluse.

«Kui tuli läheb roheliseks, siis mina sõidan. See on minu ülesanne. Kahjuks sai ta vigastada, aga ma ei näe, mis mu seljataga toimub,» jäi Räikkönen vahejuhtumist rääkides üsna jäiseks. Küll lausus võidumees Vettel: «Tean, et meie meeskond ja arstid hoolitsevad tema eest parimal võimalikul moel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles