Zlatan: FIFA ei otsusta minu eest, kas mängin MMil või mitte!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA

Hiljuti tuli avalikuks, et Rootsi jalgpallitäht Zlatan Ibrahimovic teeb koostööd kihlveofirmaga ning seetõttu poleks tal FIFA eetikakoodeksi järgi võimalik MM-finaalturniiril osaleda. Ibrahimovic ütles aga selle peale, et FIFA pole asjas mitte mingi otsustaja ning lõppsõna jääb temale endale.

«FIFA ei saa mul takistada MMile minemast. Kui ma tahan sinna minna, siis ma ka lähen. See on ainult minu enda otsus, mitte FIFA oma,» ütles 36-aastane Ibrahimovic, kes tegi eile oma teise mängu Los Angeles Galaxy eest (0:2 kaotus Sporting KC-le – toim).

Maltale registreeritud BetHard kihlveofirma kõneisiku sõnul lõpetatakse Ibrahimoviciga koostööleping, kui ta peaks osutuma valituks Venemaale sõitvasse Rootsi jalgpallikoondisesse. «Kui ta tahab seal mängida, lõpetavad meie juhtivliikmed temaga lepingu.»

Rootsi jalgpallikoondise peatreener Janne Andersson ütles viimase rahvuskoondise pausi ajal, et pole Ibrahimovicigiga võimalikust tagasitulekust koondisesse veel rääkinud.

Rootsi teatab MMile sõitva jalgpallikoondise 15. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles