Rapla purustas veerandfinaalseeria soojendusmängus Kalevi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla korvpallimeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa.
Rapla korvpallimeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti korvpalli meistriliiga põhihooaja viimases mängus teenis veenva võidu Rapla, kes alistas koduväljakul 94:64 Tallinna Kalevi.

Üleplatsimeheks kerkis 23 punkti visanud Rapla mängija Dominique Hawkins. Rapla poolel säras kaksikduubliga Domagoj Bubalo, kelle arvele kogunes 12 punkti ja 14 lauapalli. Tallinna Kalevi parimad skooritegijad olid Kayel Locke ja Bamba Fall – mõlemad mängijad viskasid 15 punkti, lisaks võttis Fall 11 lauapalli.

Rapla lõpetas põhihooaja 15 võidu ja 11 kaotusega kolmandal kohal, Tallinna Kalev kümne võidu ja 16 kaotusega kuuendal positsioonil. Samad meeskonnad lähevad vastamisi kolme võiduni peetavas veerandfinaalseerias, mille avamäng toimub kolmapäeval, 18. aprillil Rapla koduväljakul.

Teises veerandfinaalpaaris kohtuvad Valga-Valka (12-14) ja Pärnu Sadam (11-15). Põhihooaja parimad Kalev/Cramo (25-1) ja Tartu Ülikool (19-7) jõudsid otse nelja parema hulka ehk poolfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles