Paul Pogba - 105 000 000 eurot maksev hunnik õnnetust (2)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba eelmisel hooajal Manchester Unitedi eest väljakul.
Paul Pogba eelmisel hooajal Manchester Unitedi eest väljakul. Foto: Simon Bellis/Sportimage/PA Images/SCANPIX

Kaks aastat tagasi üleminekute maailmarekordit tähistanud 105 miljoni euro eest Torino Juventusest Manchester Unitedisse siirdunud Paul Pogba ükskõikne suhtumine ja ebastabiilsed esitused on peatreener Jose Mourinho põhjalikult välja vihastanud ning võimalik, et prantslane müüakse eeloleval suvel suurema tseremooniata maha.

Kui Pogba kaks aastat tagasi Juventusest saabus, oli tegemist noore poolkaitsjaga, kes oli juba näidanud suurepäraseid esitusi ja kelles nähti veel olulist arengupotentsiaali. Ent täpselt nagu vahepealse kahe aasta jooksul on põrmu varisenud Pogba eest makstud 105 miljoni euroga püstitatud üleminekusummade maailmarekord, on kõva obaduse saanud ka Pogba reputatsioon.

Statistika on halastamatu: 1) viis väravat sel hooajal on Premier League'i poolkaitsjate seas paremuselt alles 18. näitaja, 2) 34 tekitatud väravavõimalust annavad talle vastavas pingereas alles 31. koha (Manchester City keskväljastaari Kevin de Bruyne sama näitaja on 103 ehk enam kui kolm korda suurem!), 3) 25-aastase Pogba söödutäpsus on 85,3 protsenti, mis on Man Unitedi poolkaitsjate seas alles viies näitaja, 4) pühapäeval West Bromwich Albioni vastu, kui Pogba 58. minutil välja vahetati, ei toimunud ükski tema 74 pallipuutest vastase karistusalas.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles