Pettunud Jasikevicius: reegleid ei tõlgendatud kahe võistkonna osas sarnaselt (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šarunas Jasikevicius.
Šarunas Jasikevicius. Foto: Alexey Filippov / Sputnik/Scanpix

Kaunase Žalgiris kaotas eile korvpalli Euroliiga teise veerandfinaalkohtumise Pireuse Olympiakosele 68:79. Nagu mängu vaadanud spordisõbrad ilmselt märkasid, kaldusid enamus kohtunike otsuseid kreeklaste kasuks. Seda toonitas mängujärgsetes intervjuudes ka Leedu suurklubi peatreener Šarunas Jasikevicius.

«Esimesel poolajal oli väga selge, et me ei saanud kohtunikelt mingit respekti. Meile vilistati alustuseks 7 ja neile vaid 2 viga, vabavisked seejuures avaveerandil 0-11 meie kahjuks... Sellises olukorras oli täiesti selge, et reegleid ei tõlgendatud kahe võistkonna osas sarnaselt. Kohtumise vältel oli veel mitmeid selliseid olukordi (kus vile kõlas põhjuseta meie vastu),» sõnas 42-aastane Jasikevicius.

«Teisalt, me tulime mängu tagasi ja jõudsime 54:54 viigini. Ent Olympiakos tabas seejärel mitu rasket viset ja kadus uuesti silmapiirilt. Pean oluliseks oma mängijaid tagasituleku eest kiita. Kuna meid ei koheldud õiglaselt, pidime vähem agressiivsemalt mängima, et mitte kogu aeg vigu saada. Peame õppima kannatama, sest muul moel pole meil võimalik edu saavutada,» lisas Jasikevicius.

Kolme võiduni peetava seeria seis on pärast kahte Kreekas toimunud kohtumist üks-üks. Järgmise nädala teisipäeval ja neljapäeval mängitakse Euroopa suurearvulisema publiku ees Kaunases.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles