Lappi: mind Tänaku kiirus ei häiri, küll aga võib see probleem olla ühele teisele soomlasele

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esapekka Lappi.
Esapekka Lappi. Foto: Hannu Rainamo / AP

Ott Tänaku Toyota meeskonnakaaslane Esapekka Lappi sõnas Soome meediale, et teda eestlase kiirus ei häiri ning tal pole mingit probleem olla meeskonna kolmas number. Küll aga võib Tänaku hea hoog tekitada tema sõnul probleeme Jari-Matti Latvalale.

«Minu jaoks polnud üllatus, et ta nii kiire on. Meie autoga on lihtne kohaneda. Olen meie meeskonna kolmas number ja sellepärast ei põe. Võib-olla tekitab Tänaku praegune situatsioon probleeme meie teisele soomlasest piloodile,» viitas Lappi Tänakule.

Lisaks mainis Lappi, et pärast Juho Hännineni lakumist on õhkkond Toyotas veidi teistsugune. «Ott ei ole nii avatud nagu Juho oli ning ei peagi olema. See kutt ei ole mitte kunagi rahul! Isegi, kui kõik läheb hästi, leiab ta alati mida muuta, et olla veelgi kiirem.»

Järgmisena võistlevad rallisõitjad Argentinas, kus täna meie aja järgi kell 15 alustatakse testikatset. Esimene kiiruskatse sõidetakse ööl vastu reedet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles