Õnnetu Must: hommikul kahtlesin mitu korda, kas ikka mängida

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sulgpalli EM-il Hispaanias jäi meeste üksikmängu kaheksandikfinaalis kaotanud Eesti esireketi Raul Musta tulemuseks üheksas koht.

Kaheksandikfinaali mängis Must (BWF 76.) maailma 24. reketi Brice Leverdezi vastu Prantsusmaalt. Mängus oli palju pikki ja põnevaid pallivahetusi, kuid Leverdez suutis mõlema geimi keskel võidelda välja eduseisu ja seda lõpuni hoida. Kohtumise lõppseis Leverdezile 21:16, 21:16.

«See oli minu jaoks raske kaotus. Jalavigastuse tõttu on ettevalmistus kehvaks jäänud. Viimased viis kuud pole ma saanud korralikke trenne teha ja sellist mängu nagu ma unistan ei ole ning see teeb kurvaks. Hommikul kahtlesin mitu korda, kas mängida, aga soov oli EM-il olles ikka väljakule tulla ja võistelda,» kurtis Must võistlust mõjutanud vigastuse üle.

EM-il on võistlema jäänud veel üks eestlane. Kristin Kuuba püüab veerandfinaali pääsu täna õhtul algusega orienteeruvalt 17.30, kui kohtub maailma edetabelis 25. kohal oleva Evgenija Kosetskajaga Venemaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles