Mourinho: mina ei müünud Salahi maha!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah.
Mohamed Salah. Foto: Peter Byrne/PA Wire/PA Images

Endine Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho ütles, et tema polnud seotud otsusega müüa Mohamed Salah 2016. aastal Itaalia klubile Romale.

Salah liitus Chelseaga 2014. aastal, kuid ei suutnud end Stamford Bride’il Chelsea põhikoosseisu murda. Seejärel laenati ta välja Fiorentinasse ja Romasse ning 2016. aastal müüdi juba lõplikult Romale.

25-aastane Egiptuse ründaja liitus tänavuse hooaja eel Liverpooliga ning on olnud tõeliselt heas hoos. Hiljuti valiti ta kaasmängijate poolt ka Inglismaa kõrgliiga parimaks mängijaks.

«Inimesed ütlevad, et mina müüsin Salahi maha, aga olukord oli vastupidine,» ütles praegune Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho. «Mina olin see, kes Salahi ostis. Aga ta oli siis veel noor ning polnud füüsiliselt ega mentaalselt valmis. Ta oli uues maailmas nii sotsiaalses kui kultuurilises mõttes. See oli talle raske aeg.»

«Chesea otsustas ta maha müüa. Otsuse ta laenule saata tegime aga kollektiivselt. Kuid müügiotsus polnud minu oma,» ütles Mourinho.

Sel hooajal on Salah löönud juba 43 väravat. «Usun, et see kõik on isegi teda ennast üllatanud. Ta sobib perfektselt sellesse meeskonda,» kiitis Mourinho Liverpooli ründajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles