Nõutu Ogier: ma ei tea, miks ma nii aeglane olen

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier Argentina rallil.
Sebastien Ogier Argentina rallil. Foto: DIEGO LIMA / AFP

Autoralli MM-sarja üldliider Sebastien Ogier (M-Sport) kaotab enne Argentina ralli viimast võistluspäeva liidrile Ott Tänakule (Toyota) ligikaudu kahe minutiga ja paikneb neljandal kohal. Poodiumikoht jääb prantslasest enam kui 50 sekundi kaugusele.

Miks viiekordne maailmameister Ogier Argentinas rallivõidu nimel ei konkureeri? Prantslane ei oska sellele küsimusele isegi vastata. «Tundub, et me pole siin nii kiired kui eelmistel rallidel – täpselt nagu eelmisel aastal, kui olime samamoodi kiirusega hädas. Me ei oska öelda miks, aga päeva lõpuks pole neljas koht üldsegi paha,» rääkis Ogier M-Spordi pressiteate vahendusel.

«Pühapäeval proovime loomulikult positsiooni hoida ja võimaluse korral teenida mõned lisapunktid punktikatselt. Need kolm etappi on nädalavahetuse kõige raskemad. Kui ilm peaks uuesti uduseks minema, siis El Condor (16,43 km pikkune katse – toim) saab olema suureks väljakutseks,» lisas prantslane.

Seis enne viimast võistluspäeva: 1. Tänak, 2. Neuville +46,5, 3. Sordo +1.08,2, 4. Ogier +1.59,0, 5. Mikkelsen +2.13,8, 6. Lappi +2.42,9.

Täna sõidetakse kolm kiiruskatset: El Condor kell 15.08, Mina Clavero 15.55 ja El Condori teine läbimine (punktikatse) 18.18. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles