Poksikuulsuse väljakutse võttis humoorika pöörde

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury
Tyson Fury Foto: ANDREW COULDRIDGE / Action Images via Reuters

 Endine poksi raskekaalu tšempion Tyson Fury rassib tagasituleku nimel trenni teha, ent ei salga, et jälgib ka teiste alade tipptegijaid. Nõnda esitas Fury vahva väljakutse snuukri viiekordsele maailmameistrile Ronnie O’Sullivanile.

Fury postitas oma Instagrami storysse video, kus soovitab O’Sullivanil ja Briti populaarsel tõsielusarjastaaril Sam Gowlandil enda treeningutega liituda.  «Kui tahad korralikku vormi saada, tule siia ja tee Mustlaskuningaga üks sparring!» teatas britt. «Ronnie, nad võivad sind raketiks kutsuda, aga kui see suur pomm on lõhatud, on kõik läbi!»

O’Sullivanil kulus vastamiseks kõigest viis minutit. «Sa võid olla raskekaallane, aga ma olen kärbeskaalus. Ma välklen su ümber nagu väike kärbes ning õpetan sulle mõned võtted.»

Fury pole meeste kohtumisaega veel kinnitanud, ent postitas Instagrami kontole video, kus laulab Aerosmithi hitti «I don't want to miss a thing.»

Vaata videot SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles