Video: NBA idakonverentsi finaalis kohtuvad teist aastat samad, kuid täiesti muutunud tiimid

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terry Rozier
Terry Rozier Foto: Greg M. Cooper / USA TODAY Sports

Korvpalliliigas NBA kindlustas endale pääsme idakonverentsi finaali Boston Celtics, kes alistas möödunud ööl 114:112 Philadelphia 76ersi ning võttis seeriavõidu 4:1.

Bostoni resultatiivseim oli 25 punktiga Jayson Tatum, Jaylen Brown lisas 24 silma. Philadelphia poolelt viskasid Joel Embiid ja Dario Saric mõlemad 27 punkti.

Idakonverentsi finaalis kohtub Boston teist aastat järjest Cleveland Cavaliersiga. Mullu teenis 4:1 seeriavõidu Cleveland, kuid mõlemad meeskonnad on võrreldes eelmise aastaga väga palju muutunud. Bostonis on võrreldes aasta taguse ajaga alles vaid neli sama mängijat, Clevelandil on võrreldes hooaja esimese mänguga vahetunud kuus mängijat.

Eilses mängus sai omaette saavutusega hakkama 208 sentimeetri pikkune Aron Baynes, kes tabas seerias Philadelphia vastu kokku seitse kolmepunktiviset. Seda on rohkem kui tema eelneva 409 mängu jooksul kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles